Wednesday, 4 January 2012

Pesuruhjaya Pas Selangor ajak ahli pertahankan Batang AnwarrMalayskini memetik Adun meru Dr Abd Rani berkata beliau berharap "tidak ada masalah" akan timbul pada perhimpunan 9 Januari ini.

Bahkan, beliau berharap pihak polis dapat mengawal keselamatan dan keadaan pada hari tersebut.

"Kalau polis Arab Saudi boleh mengawal tiga juta jemaah haji, takkan PDRM tak boleh... Jadi tak ada masalah, kita protes secara aman.

"Saya nasihatkan (rakyat) jangan bawa senjata tajam," katanya sambil mengerahkan semua kawasan PAS di Selangor menghantar "seramai mungkin" anggota pada perhimpunan tersebut.

1 comment:

  1. Sial punya orang...nuar punya pasal bakal membuatkan KL jadi sesak dan menyusahkan orang nak pergi kerja pada 9/1/12..ngape perlu libatkan dan susahkan orang lain yang nak cari rezeki..kalau tak percaya kepada mahkamah ..nak percaya pada cakap ko ke nuar sial oii..bersumpah tak nak..solat hajat tak hingin..so apa yang nak ko buktikan yang ko tak bersalah..yang melayu bodoh pulak dok kena cucuk idung oleh pemimpin yang punyai kepentingan..mana ada kaum lain yang terlibat dalam perkara ini cuma melayu bangang jee

    ReplyDelete